Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Expertul tau in curatenie

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent intretinere Parkettin Concentrat 1 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

77 lei Lei
Brand
J221202
Out Of stock
Descriere
Detergent profesional cu efect de întreţinere pentru pardoseli din lemn.

Proprietăţi

Curăţare activă cu proprietăţi de dizolvare bune a murdăriilor şi cu miros proaspăt, în timpul aplicării.

Substanţele de întreţinere se usucă fără urme şi produc un film rezistent la uzură, cu proprietăţi antimurdărie.

Coeficientul antiderapant măsurat pe suprafaţa pavimentului conf. DIN 18032 / partea 2 este de 0,4-0,6 μ, şi corespunde cerinţelor pentru pardoseli sportive (măsurate la institutul FMPA  Otto Graf din Baden-Württemberg).

Datorită acestor calităţi este indicat pentru curățarea şi protecţia pardoselilor din sălile sportive. Urmele de încălţăminte se reduc la minim.

La parchetul laminat se obţine o protecţie a îmbinărilor împotriva pătrunderii apei. Prin lustruire obţinem o îndesare a compuşilor de întreţinere, o mărire a rezistenţei precum şi un aspect optic mărit.

Compoziţie (conf.648/2004/CE)

Tenside neionice 5-15%, solvenţi solubili în apă, săpun sintetic, compuşi de întreţinere, substanţe ajutătoare, coloranţi, odoranţi (Hexilcinamal, salicilat de benzil, Citronelol, Lilial, Liral, Linalol).

Valoare pH

concentrat: ca. 4,5
soluţie de întrebuinţare: ca. 7
Domeniul de întrebuinţare:

Pentru întreţinerea suprafeţelor lăcuite, uleiate, uleiat-ceruite, suprafeţe din lemn sigilate, parchet sigilat şi laminat. A nu se utiliza pe podele neprotejate sau exclusiv ceruite.

Întrebuinţare: ( 1 dozare = 25 ml )

  -   Protecţie:

O dozare la 500 ml apă rece. Introduceţi mopul în soluţia de întrebuinţare, stoarceţi-l şi stergeţi suprafaţa de curăţat. Evitaţi o udare excesivă.

Aderenţă la suprafață şi optică ireproşabilă se obţine numai pe suprafeţe fără praf sau resturi de materiale de construcții.

  -  Întreţinerea periodică:

O dozare la 8 litri apă rece. Introduceţi mopul în soluţia de întrebuinţare, stoarceţi-l bine şi stergeţi suprafaţa de curăţat. Evitaţi o udare excesivă.

În cazuri de murdării uşoare sau medii, întrebuinţaţi jumătate din dozarea indicată.

  -  Curăţenia prin pulverizare:

O dozare la 500 ml apă rece. Pulverizați suprafaţa cu flaconul de spray, după care prelucraţi suprafaţa cu maşina de lustruit cu turaţii mari (ca. 1000 rpm).

  -  Lustruire:

Stratul de protecţie uscat poate fi îndesat cu maşina de lustruit cu turaţii mari (ca. 1000 rpm) şi cu pad multi disc fără a produce alunecare.

Consum pe metru pătrat:

Protecţie: 0,75 ml
Întreţinerea periodică: 0,06-0,15 ml
Curăţenia prin pulverizare: 0,25 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura