Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Expertul tau in curatenie

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Purificator aer Lindhaus DepurAir Compact

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3750 lei Lei
Brand
193484981
Out Of stock
Descriere
Purificatorul si dezinfectantul de aer profesional Lindhaus DepurAir Compact este un echipament de purificare a aerului din incaperi sau din mijloacele de transport cu ajutorul luminii UV si a filtrari HEPA 13.

Noile purificatoare de aer Depur Air Compact AC si Depur Air Compact DC au exact aceleasi caracteristici ca Depur Air, dar datorita dimensiunilor foarte mici, pot fi amplasate oriunde: lifturi, camere de hotel, dressing, rulote sau pur si simplu pe o masa.

Datorita unui suport practic, acestea pot fi fixate pe perete pentru a fi mai discrete.Purificatorul Lindhaus Depur Air Compact DC este special realizat pentru autovehicule.

TEHNOLOGIE:

Datorita senzorilor Laser pentru analiza micro particulele de praf, DEPUR AIR se ajusteaza automat la viteza cea mai potrivita pentru a purifica aerul in cel mai scurt timp.
Radiatiile ultraviolete germicide utilizeaza lumina ultravioleta (UV) la lungimea de unda UV-C, aproximativ 254 nm, pentru a modifica ADN-ul sau ARN-ul microorganismelo (virusi, bacterii, ciuperci, acarieni) impiedicandu-le sa se reproduca si astfel sa fie daunatoare.

Aerul, deja purificat, inainte de a reveni in mediu, trece printr-un filtru HEPA H13 impregnat cu o substanta germicida care garanteaza o eficienta de filtrare de 99,97% la 0,3m.

Purificatorul Depur Air Compact a obtinut prestigioasa certificare ECM care certifica conformitatea sa deplina cu standardul EN 15714: 2019 pentru eficienta actiunii duale a razelor UV-C si a sistemului de filtrare.

CARACTERISTICI:

Capacitate de filtrare maxima 190 mc. de aer ( o camera de aproximativ 70 m2 ) pe ora46/49 decibeli, foarte silentios
Display LCD4 viteze de purificare
Reglare automata in functie de cantitatea de micro praf detectata
Detector laser pentru micro praful din incapere
Lampa UV
Filtru Hepa
Carcasa 100% otel inoxidabil
Extrem de compact (numai 22 cm inaltime)
Dimensiune si greutate foarte micaIntrare 24V (Depur Air DC Compact)
Suportul de fixare pe perete inclusa

Recomandat: decontaminare aer cabinete stomatologice, cabinete medicale, clinici, restaurante, magazine, birouri, showroom-uri auto, centre wellness, autovehicule .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura