Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Expertul tau in curatenie

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mop Sprintus Magic Vario maner telescopic 40 cm / 50 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Brand
301128B1
Out Of stock
Descriere
Mopul Sprintus Magic-Vario este un mop profesional cu rezerva de mop din microfibra si maner telescopic.

Acesta poate fi folosit, fara a atinge rezerva de mop, cu orice carucior de curatenie dotat cu presa storcator de mop.

De aceea mopul Sprintus VARIO este recomandat in spatiile din spitale, clinici, scoli, gradinite, hoteluri pensiuni.Datorita sistemului de blocare, nu veti mai sprijini mopul de podea, pereti sau mobilier. Nu mai este nevoie sa va aplecati la nesfarsit pentru a ridica mopul.

Puteti lasa mopul din mana si el va ramine in pozitie verticala. Articulatia poate pivota in orice directie, iar cu o simpla miscare minerul se blocheaza in pozitie verticala.

Pentru a garanta o stergere perfecta a pardoselii, a fost folosit un principiu revolutionar SKI care asigura o distributie uniforma a tensiunii pe intreaga latime cu aceeasi presiune pe toate suprafetele.

Caracteristici : rezerva de mop din microfibra Premium ideala pentru curatenia uscata si umeda a tuturor pardoselilor, rezista pana la 200 de spalari la 90 grade;maner telescopic ergonomic cu striatii pentru manevrare sigura, chiar si cu manusi.actiunea de blocare a manerului in pozitie verticala a fost testata pentru 10.000 de folosiri ( inovatie patentata Sprintus )manerul si suportul sunt fixate sigur, cu un surub din otel inoxidabil. pivotare in toate directiile; constructie solida;

Se livreaza complet echipat : maner aluminiu telescopic 80-145 cm suport mop Magic Vario cu lungime de 40 sau 50 cm rezerva Premium mop cu clape microfibra alb-albastra cu lungime de 40 sau 50 cm

Optional se pot achizitiona sau cu buzunar de diferite duritati si pentru diverse aplicatii

Recomandat : firme curatenie, curatenie birouri, curatenie hoteluri, curatenie pensiuni, curatenie locuinte.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura