Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Expertul tau in curatenie

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Carucior profesional curatenie Matrix Box

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2875 lei Lei
Brand
3040031
Out Of stock
Descriere
Carucior profesional curatenie multifunctional Matrix Box cu sistem de inchidere cu cheie.

Caruciorul multifunctional Matrix impresioneaza prin manopera perfecta, un design extrem de solid si robust. Interiorul foarte generos are trei tavi extensibile, un gratar pentru depozitare cu spatii pentru detergenti sau a altor ustensile. Usa inchisa asigura siguranta maxima si garanteaza in permanenta un aspect modern si discret. Datorita rotilor de cauciuc de 100 mm extra-mari, caruciorul Matrix poate fi deplasat fara efort si in siguranta in orice moment, chiar si atunci cand este complet incarcat.

Rotile din spate au frane de parcare care pot fi blocate individual si protejeaza Matrix-ul de rularea neintentionata in timpul parcarii. Datorita cutiilor pentru rezerve de mop se pot prelua in conditii de siguranta, igienic si fara contact a rezervelor sau lavetelor pentru mop folosite, contaminate.

Depozitarea practica pe tavite, sacul cu fermoar pentru gunoi / rufe, precum si numeroasele galeti, fac din caruciorul Matrix un echipament pentru curatenie de incredere.

Dotare standard:4 galeti de 5 litri cu maner in rosu, albastru, verde si galben, 2 cutii depozitare mopuri cu maner albastru si rosu,suport de depozitare laterala pentru mop sau matura, sac de rufe / gunoi cu fermoar, 3 tavi de depozitare si o grila de depozitare cu usa blocabila

Accesorii optionale:

Cutii pentru mopuri, 2 compartimente Art. 304011
Separator deseuri / rufe Art. 304024
Indicator avertizare" Atentie podea umeda" Art. 302015
Dispenser dezinfectant Art. 301289

Date tehnice:

Greutate 32 kg
Dimensiuni: 127 x 65 x 116 cm

Carucior curatenie recomandat pentru firme de curatenie, curatenie birouri, curatenie hoteluri, curatenie pensiuni, curatenie spitale, curatenie industriala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura