Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Expertul tau in curatenie

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Echipament profesional spalare pardoseli Floorwash F25 / F35

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6350 lei Lei
Brand
F351
Out Of stock
Descriere
Echipament profesional spalare pardoseli Floorwash F25 / F35.

Floorwash F25 / F35 este un echipament de spalat pardoseli de ultima generatie, cu cablu de alimentare pentru un timp de lucru nelimitat.
Datorita designului sau inovator si modern, echipamentul de spalat pentru pardoseli Floorwash F25 / F35 a fost dezvoltat pentru a exploata intreaga suprafata de curatare, garantand rezultate incredibile intr-o singura trecere, chiar si atunci cand se confrunta cu murdarie persistenta sau zone greu accesibile.
Floorwash F25 / F35 este un echipament de spalat pardoseli vertical ultracompact.

Designul profesional unic al echipamentului si al periilor permite curatarea chiar si in zone greu de accesat. Este ideala atat pentru uz casnic, cat si in hoteluri, restaurante, baruri, scoli, birouri, magazine si centre medicale.Echipament profesional spalare pardoseli Floorwash cu cablu este disponibil in doua modele F25 cu perie de 250 mm si F35 cu perie de 350 mm.

DOTARE STANDARD:set perii gri fata si spate duritate medie

Optional : set perii negre duritate mareset perii maro cu fir moaleperie alba microfibra fata + perie maro spateperie alba microfibra fata Recomandari de utilizare: firme curatenie, curatenie industriala, curatenie spitale, curatenie scoli, curatenie azile batrani, curatenie restaurante, curatenie hoteluri, spalat crossfit
Trimite mesaj
Din Gura in Gura