Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Expertul tau in curatenie

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detergent biologic degresant Microlife LCC021 5 L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

335 lei Lei
Brand
KEM0211
Out Of stock
Descriere
Detergent biologic degresant Microlife LCC021 5 L.

Produs lichid care contine un amestec de bacterii, enzime si surfactanti. Curata toate suprafetele impregnate cu hidrocarburi, uleiuri, petrol, vaseline, etc.

Proprietati ale detergentului degresant:Este solubil in apa, biodegradabil, nu este agresiv si nici toxic chiar si concentrat, fiind o alternativa ecologica la agentii de curatare caustici, acizi sau solventi.Curata suprafetele dure si neutralizeaza mirosurile si face parte din gama pentru bioremedierea solurilor infestate cu hidrocarburi.Domeniul de intrebuintare:Se recomanda pentru curatarea suprafetelor metalice din fier, aluminiu, otel, a suprafetelor din plastic si a celor din beton.

Domenii recomandate: industrie, garaje, service-uri, echipamente de constructii, curatari industriale.Detergentul biologic poate fi utilizat pentru remedierea solurilor infestate cu hidrocarburi.In deversarile accidentale de produse petroliere, solul poluat poate fi remediat rapid pana la conditiile initiale cu ajutorul gamei Microlife. Degradarea pana la 90% a hidrocarburilor care au infestat solul s-a produs in primele 60 de zile de la inceperea tratamentului, definitivarea procesuluui realizandu-se intr-un an. Rezultatele mentionate anterior au fost obtinute pe hidrocarburi cu lanturi mai mari de C36.

Tratamentul de bioremediere este posibil in situ cat si pe o platforma special amenajata. Studiul pilot a demonstrat ca un sol infestat cu pana la 30% cu hidrocarburi a putut fi remediat in proportie de 90% in termen de 60 de zile.
Mod de utilizare: Pentru suprafetele metalice produsul se utilizeaza prin aplicare manual, in instalatiile de spalare cu presiune, dar in mod special prin recirculare in bai de spalarea pieselor. Pentru pardoselile din beton, produsul se aplica prin pulverizare sau manual pe zona de curatat si se freaca cu o perie.
In functie de situatie se utilizeaza diluat 1:4 - 1:20 cu apa. Temperatura apei nu trebuie sa depaseasca 40OC.
Tratamentul de bioremediere se stabileste la fata locului.
Valoare ph: 10
Miros: Mar
Ambalare: 5 L
Recomandat: firme curatenie, curatenie industriala, curatenie hoteluri, curatenie pensiuni, curatenie restaurante, curatenie post constructor, curatenie grupuri sanitare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura