Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Expertul tau in curatenie

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aspirator profesional cu aburi Novaltec Easy VAP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
NEV1
Out Of stock
Descriere
Aspirator profesional cu aburi Novaltec Easy VAP.

Generatorul de abur a fost proiectat pentru o curatare si igienizare perfecta in conformitate cu cerintele HACCP (Decretul Legislativ nr. 155 din 26 mai 1997). Cand aburul este eliberat sub presiune, incarcatura bacteriana este redusa si toate suprafetele sunt curatate si igienizate excelent.

Conceput pentru uz profesional, in toate mediile in care este nevoie de igienizare maxima, este usor de instalat, nu necesita prezenta unui personal calificat iar pachetul contine tot ce ai nevoie pentru utilizare imediata. Pe langa igienizare, generatorul nostru de abur va permite si sa uscati suprafetele tratate, reducand consumul de lavete si hartie.

Acest echipament este un generator de abur profesional, conceput si fabricat numai si exclusiv pentru curatarea suprafetelor care nu sunt sensibile la caldura in medii interioare unde temperatura nu este mai mica de 0 C.

Elimina prin soc termic mucegaiul si bacteriile, igienizeaza si curata saltelele, canapelele, tapiteria, scaunele si interioarele auto; curata cleiurile, silicoanele si elimina guma de mestecat; degreseaza, spala, usuca si dezinfecteaza suprafete din inox, gresie, sticla si pardoseli de orice tip.

Echipamentul este disponibil in 5 modele:ESY VAP 2.0 - contine un rezervor de reumplere de 5 LESY VAP 2.4- contine un rezervor de reumplere de 5 L + rezervor detergent 3 LESY VAP RC 2.0- contine un rezervor de reumplere de 5 L + functie injectie apa fierbinteESY VAP RC 2.4 - contine un rezervor de reumplere de 5 L + rezervor detergent 3 L + functie injectie apa fierbinte ESY VAP RC 3.4 - contine un rezervor de reumplere de 5 L + rezervor detergent 3 L + functie injectie apa fierbinte

Dotare standard:

Flacoane anticalcar SKAL
Detergent MULTISGRASS
Pulverizator pentru detergent MULTISGRASS
Filtru umed 280
Maner cu abur/aspirare 2,5 m
Tubulatura
Talpa pentru pardosea cu roti
Perii pentru tapiterie
Lamele aspirare umed
Perii aspirare uscat
Perie de curatat sticla 250 mm
Perie de curatat sticla 150 mm
Spalator de geamuri 250 mm
Insertie de cauciuc 150 mm
Insertie perii 150 mm
Duza aburi
Duza 80 mm
Duza plata
Duza transparenta
Perie din nailon 30
Perie din alama 30
Perie de otel 30
Perie din nailon de 60 (doar mod. Easy-Vap 3.4 RC)
Piulita de blocare cu arc (numai la Easy-Vap 2.0 RC - Easy-Vap 2.4 RC)
Pompa
Palnie
Adaptor duza cu abur (numai pentru Easy-Vap 3.4 RC)

Recomandat: firme de curatenie, curatenie industria farmaceutica, curatenie hoteluri, curatenie pensiuni, curatenie restaurante, curatenie industriala, curatenie brutarii si panificatie, curatenie mijloace de transport, curatenie industria alimentara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura