Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Expertul tau in curatenie

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pad slefuire 305 mm - 510 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

225 lei Lei
Brand
SA310SERECO
Out Of stock
Descriere
Pad slefuire pentru monodiscuri sau masini cu spalare-aspirare fabricate din fibre de poliester netesute.Un pad de inalta performanta pentru restaurarea pardoselii, ideal pentru reparatii solicitante ale pardoselilor din lemn si pentru repararea straturilor de acoperire ale pardoselilor de vinil, terrazzo si lemn. Padul poate fi folosit umed sau uscat.

Aplicatii:
Utilizati cu solutie de decapare pe baza de apa pentru a indeparta finisajele sau materialele de etansare uzate si murdare de pe pardosea. Poate fi folosit si pentru curatarea pardoselilor cu suprafete dure foarte murdare, cum ar fi betonul, atunci cand este utilizat cu solutii de curatare adecvate Ideal pentru utilizare la echipamente cu viteze de pana la 350 rpm.

Descriere:
Padul de slefuire este fabricat din fibre de poliester netesute cu textura deschisa. Particulele abrazive sunt distribuite pe intregul pad si aderate la constructia netesuta cu un adeziv robust.

Instructiuni de utilizare:
Stergeti praful sau maturati inainte de decapare. Folositi padul pana cand murdaria si finisajul sunt indepartate de pe pardosea. Spalati solutia de decapare cu un mop, un aspirator umed sau cu masina de spalat aspirat. Clatiti pardoseala si lasati-o sa se usuce inainte de reacoperire cu strat protector sau deschidere catre trafic.

Intretinere:
Pentru a prelungi durata de viata a acestui pad, acesta poate fi spalat folosind un furtun cu o duza de pulverizare sub presiune pentru a indeparta murdaria. Pentru a dizolva murdaria grea, acest pad poate fi inmuiat in detergent sau solutie de decapare diluata inainte de spalare.

Recomandat : firme curatenie, curatenie pardoseli birouri sau industriale, curatenie hoteluri, spitale sau scoli.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura