Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Expertul tau in curatenie

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pad - gazon pentru curatenie 430 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

139 lei Lei
Brand
GSER1
Out Of stock
Descriere
Pad tip gazon pentru curatenie 430 mm.

Curatare doar cu apa.

Padul tip gazon ofera actiune de periere si frecare intr-un singur pad.

Cel mai potrivit pentru curatarea suprafetelor neuniforme si a rosturilor adanci.

Aplicatii:

Padul tip gazon ofera actiune de periere si frecare intr-un singur pad. Cel mai potrivit pentru curatarea suprafetelor neuniforme si a rosturilor adanci.

Padul tip gazon este fabricat dintr-un material durabil pentru performante exceptionale de curatare si durata lunga de viata. Nu sunt necesare substante chimice dure atunci cand utilizati padul, se curata doar cu apa sau cu o solutie neutra de detergent.

Padul este Ideal in curatenia dupa constructor, pentru curatarea dupa chituire gresie, piatra naturala si beton.

Descriere:

Padul tip gazon este fabricat dintr-un material durabil pentru performante exceptionale de curatare si durata lunga de viata. Nu sunt necesare substante chimice dure atunci cand utilizati padul.

Instructiuni de utilizare:

Nu sunt necesare substante chimice dure atunci cand utilizati padul, se curata doar cu apa sau cu o solutie neutra de detergent. Ideal pentru curatarea placilor ceramice, terrazzo si beton. Cel mai potrivit pentru curatarea suprafetelor neuniforme si a rosturilor adanci.

Intretinere:

Pentru a prelungi durata de viata a acestui pad, acesta poate fi spalat folosind un furtun cu o duza de pulverizare sub presiune pentru a indeparta murdaria.

Pentru a dizolva murdaria grea, acest pad poate fi inmuiat in detergent sau solutie de decapare diluata inainte de spalare.

Recomandat : firme curatenie, curatenie dupa constructor, curatenie pardoseli birouri sau industriale, curatenie hoteluri, spitale sau scoli.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura