Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Expertul tau in curatenie

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pad inteligent curatare lustruire 305 mm - 510 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

126 lei Lei
Brand
17SERS
Out Of stock
Descriere
Pad inteligent curatare lustruire 305 mm - 510 mm.
Potrivit pentru pardoseli din vinil, piatra, terrazzo, beton, marmura, granit si cauciuc.

Aplicatii: Cel mai bine este utilizat cu monodiscul cu viteza de pana la 350 rpm pentru curatarea zilnica. Padul este format din doua straturi. Se foloseste pana cand apare stratul purtator galben ce indica uzura.

Descriere: Padul de slefuire este fabricat din fibre de poliester netesute cu textura deschisa. Particulele abrazive sunt distribuite pe intregul pad pe partea netesuta cu ajutorul unui adeziv robust. Padul este format din doua straturi. Stratul galben indica uzura.Instructiuni de utilizare: Stergeti praful sau maturati pardoseala inainte de curatare sau lustruire. Daca pardoseala este foarte murdara, poate fi necesara stergerea umeda. Se poate folosi o solutie de curatare. Lustruiti pana devine lucios.

Intretinere: Pentru a prelungi durata de viata a acestui pad, acesta poate fi spalat folosind un furtun cu o duza de pulverizare sub presiune pentru a indeparta murdaria. Pentru a dizolva murdaria grea, acest pad poate fi inmuiat in detergent sau solutie de decapare diluata inainte de spalare.

Recomandat : firme curatenie, curatenie pardoseli birouri sau industriale, curatenie hoteluri, spitale sau scoli.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura